Left Продължи пазаруването
Вашата поръчка

Нямате артикули в количката си

Ние сме MyWall.bg

Web портал за продажба на художествени фотографии и репродукции на произведения на изкуството.

За нас

Ние сме MyWall.bg– Web портал за продажба на художествени фотографии и репродукции на произведения на изкуството. Работим, за да задоволим вашата потребност от красота и да помогнем на съвременните автори да стигнат с творбите си до максимално широка аудитория. 

При нас можете да откриете огромно разнообразие от: 

  • постери; 
  • художествени фотографии; 
  • уникални картини и репродукции на произведения на изкуството; 
  • дизайни и поп арт. 

За да гарантираме на произведенията качеството, което заслужават, ги отпечатваме 

  • на дизайнерска структурна хартия и върху най-висок клас памучна канава; 
  • с модерни flatbed UV машини;  
  • с екологични и трайни мастила. 

Така ви осигуряваме максимална естетическа наслада и удоволствие, като зачитаме стремежа ви към здравословна и чиста околна среда. Има възможност чрез специално приложение да проверите как би стояло избраното произведение в стаята ви, преди да го поръчате. Избирате не само творбата, която ви зарежда и вдъхновява, но и размера ѝ, и начина на рамкиране. Получавате я вкъщи до 7 дни от поръчката. 

 Нашата мисия 

За своя мисия смятаме създаването и поддържането на лесна и трайна връзка на крайните потребители с български и чужди фотографи и художници. Работим за удовлетворяване на вашите естетически потребности и осигуряваме така нужната емоционална и материална подкрепа за авторите в творческите им търсения. 

 Специално за творците

Ако вие сте сред творците на визуални изкуства, ние ви предлагаме нашето партньорство. Даваме ви нов надежден канал за връзка с широката публика – при това без да губите излишно време и да полагате допълнителни усилия. От момента, в който приемем вашата творба, ние имаме грижата за популяризирането ѝ, комуникацията с потребителите, дизайна, предпечата и печата, прегледа на крайното качество, рамкирането и предаването към клиента.

 Защо да ни се доверите 

Самите ние сме сред запалените почитатели на съвременните визуални изкуства. Споделяме  вълнуващото преживяване от откриването на най-изразителната фотография, от съзерцаването на картина, създадена сякаш само за нас. Искаме да осигурим възможност на авторите да работят по-спокойно и да създават повече вдъхновяващи творби. 

Затова MyWall.bg– уеб порталът за продажба на художествени фотографии и репродукции на картини осигурява:

 

На фотографите и художниците

максимално добро представяне на произведенията.

На зрителите

лесен достъп до оригинални творби с високо качество на изпълнение, приемлива цена и доставка до дома.

 Заповядайте! Открийте любимата си фотография, постер или картина при нас!